Heeft je kat last van vlooien, luizen of teken?

Heeft je kat last van vlooien? Dan is het aan te raden het middel Frontline Kat te gebruiken. Dit middel is makkelijk toe te dienen, het zit namelijk in een pipet. Je dient dit middel tussen de schouderbladen te laten druppelen. Let er wel op dat je het niet insmeert, dit heeft negatieve gevolgen voor de effectiviteit van het middel.

Waar dien je op te letten bij het gebruik?

Je zult je goed moeten houden aan de gebruiksvoorschriften. Anders kan het middel zijn effect verliezen. Ten eerste moet je er op letten dat het middel ook daadwerkelijk op de huid komt van je kat. Het is dus nodig de huid tussen de schouderbladen vast te pakken en opzij te duwen. Wanneer de huid dan zichtbaar is, kun je de pipet leeg laten druppelen op de huid. Bij geneesmiddelen kun je te maken krijgen met bepaalde bijwerkingen. Zo ook bij Frontline Kat, let er dus op dat je kat dit middel niet op kan likken. Kijk ook goed of er niets op de grond gelekt is. Mocht het toch gebeuren dat je kat het middel binnenkrijgt, dan kan het gebeuren dat je kat tijdelijk een overmatige speekselproductie vertoont. Dit is geen reden tot zorgen. Naar verloop van tijd verdwijnt dit vanzelf weer.

Waarom is het beter dit middel online te bestellen?

Je kunt dit middel online bestellen. Dat biedt meerdere voordelen ten opzichte van het bezoek aan een dierenapotheek. Je hoeft de deur niet uit, en wanneer je werkt is het niet nodig hiervoor vrij te vragen. Je plaatst simpelweg je bestelling en krijgt het middel thuisgestuurd. Het is ook nog eens goedkoper, want een online apotheek heeft niet te maken met de operationele kosten waarmee een reguliere apotheek wel te maken heeft.

Heb je vragen over Frontline Kat?

Bij onduidelijkheden kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Je kunt een mail sturen, maar het is ook mogelijk telefonisch contact op te nemen met de online apotheek. Vaak biedt de bijsluiter al duidelijkheid op je vragen. Mocht dat niet voldoende zijn, dan kun je dus altijd terecht bij de klantenservice. De beste optie om Frontline Kat aan te schaffen is dus een online bestelling plaatsen.